For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Naturlommekalenderen 2020

Naturlommekalenderen 2020 kan købes på www.landhuset.dk i en helt personlig udgave. Sæt navn eller en helt anden tekst på lommebogen, og dermed har du en unik personlig udgave af året lommekalender.  

Ved køb af årets Naturlommekalender på www.landhuset.dk får du 1 linjes tekst efter eget valg trykt på coveret midt på siden mellem teksten "Lommekalenderen" og fuglen nederst. Vi præger teksten med guld farve - det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

OBS - vi mangler nyt billede. 2020 bogens udseende er 100% som bogen fra 2019.

Lagerstatus: På lager

155,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 22

Beskrivelse

Detaljer

Personlig udgave af årets Naturlommekalender

Køb årets naturlommekalender på landhuset.dk og få din helt personlige udgave af den populære lommekalender. Vi sætter navn eller anden tekst på lommekalenderens forside, og gør dermed bogen personlig og meget let genkendelig.

Naturlommekalenderen – hvad indeholder den?

Forlaget Rhodos udgiver årligt Naturlommekalenderen. Lommekalenderen er populær blandt jægere og naturelskere. Forlaget beskriver følgende om bogen.
Lommebogen indeholder en lille tekst til hver dag i årets løb omkring naturen.  Det er en beskrivelse af, hvad sker der netop nu, så som synlige planeter, meteorsværme eller andre astronomiske begivenheder. Lommebogen indeholder også dejlige tegninger og årlige artikler om forskellige emner.
Særligt for jægeren indeholder lommekalenderen beskrivelse af jagttider og  regler for færdsel i skove og på strande med og uden hunde.
Til lyst fiskeren kan bogen også hjælpe med diverse oplysninger omkring fiskeri.
Lommekalenderen er også nyttig for enhver mand, den indeholder beskrivelse af, hvem der skal kontaktes, hvis man ved et uheld har påkørt et dyr. For alle interesserede findes der også oversigter med mål, vægt og postnumre. 
Sidst men ikke mindst indeholder naturlommekalenderen sider, hvor det er muligt at notere egne notater og telefonnumre ned.

Bliv klogere på dyre- og plantelivet

Hvad sker der dagligt i naturen? Det kan Naturlommekalenderen hjælpe dig med svar på. Den indeholder 365 små dagstekster om, hvad der netop sker i naturen. Og samtidig er der mulighed for selv at notere ned, hvad du oplever i naturen. Der ud over indeholder lommekalenderen flere afsnit omkring jagttider, regler for færdsel i skove, regler om fiskeri osv.
Årligt indeholder den forskellige artikler omkring blandt andet dyrelivet.

Gaven til naturelskeren

Næste gave til naturelskeren bør helt klart være denne dejlige Naturlommekalender. Den udkommer årligt, og kan derfor være en tilbagevendende gave til naturelskeren, jægeren eller andre med interesse for naturen. På landhuset.dk personliggør vi den årlige lommekalender med navn eller anden ønsket tekst. Vi præger teksten på kalenderens forside lige over fuglen.
Hvis lommekalenderen ikke lige var den rette gave, kunne vores jagtjournal måske i stedet være en mulighed. Se mere her: Diana jagtjournal.

Materiale og størrelse

Varenr. 0210
ISBN 9788779990227
Naturlommekalenderen 2020
Forlag: Rhodos
Indbinding: Indbundet
Sidetal: 304
Mål: 114 x 148 x 19 mm
Vægt: 235 g
Sprog: Dansk

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Naturlommekalenderen 2020