For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

LB Classico whiskysæt 3 dele

Stilfuldt whiskysæt Classico fra producenten Luigi Bormioli.


Sættet består af en 70 cl. karaffel og 2 whiskyglas - 40 cl. Whiskysættet er uden bly og tungmetaler, og glasset er fuldstændig transparent med fyldig og kraftfuld klang. 


Ved køb af whiskysættet er navnegravering på glassene incl. i prisen (1 linje á 12 karakterer).
Der er her mulighed for at give den unikke, personlige gave.

Lagerstatus: Ikke på lager

349,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Personligt whiskysæt med navnegravering

Elegant og klassisk whiskysæt bestående af en karaffel til whisky 0,7 liter og to glas 40cl. Sælges i en særlig personlig udgave. På Landhuset.dk sætter vi navn eller anden tekst på de medfølgende glas til whisky.

Klassisk whiskysæt

Lugi Bormioli har fremstillet dette utrolig flotte og klassiske whiskysæt bestående af 3 dele. Glassene er fremstillet med den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, og er fuldstændig transparent. Glassene har desuden en holdbarhed for mekaniske stød på +105%, og på glas kantens holdbarhed, i forhold til normalt, +37,5%. Det ultraklare glas er transparent og glansfuld i mange år, og er uden bly og tungmetaller. Producenten oplyser at glasset kan vaskes 1.000 gange uden forandring i opvaskemaskine. Dog anbefales opvaskeprogrammet på max. 55 grader.
Der er 25 års garanti, som dækker skår på kant samt misfarvning og skygger som følge af maskinvask.

Når whiskyen skal frem

Der kan være mange forskellige lejligheder til at finde whiskyen frem, men uanset hvilken anledning tænker vi dette elegante whiskysæt fra Luigi Bormioli vil være en stilfuld måde at servere den dejlige whisky på. Anledningen kunne eksempelvis være juleaften, anden er spist og gaverne er fordelt og ud pakket, og jule roen over familien. Nu er det tid til en whisky.
Et andet tidspunkt kunne være, når bedstevennen slår vejen forbi, og der hyggesnakkes.  Selvfølgelig skal der whisky på bordet med personlige glas.

Whiskysæt som gave

Dette elegante og klassiske whiskysæt vil være oplagt som gave til fødselsdag eller jul eksempelvis til bedstefar, morfar eller farfar, ja det kunne så men også være til far. Far har også mulighed for at ønske sig whiskysættet i farsdagsgave. Et personligt whiskysæt som jubilæumsgave var også en mulighed.
Vi sælger dig sættet uanset, hvilken lejlighed du har behov for sættet til. Og vi personliggør naturligvis sættet til dig.

Materiale og størrelse

Varenr. 11856-01
Producent: Luigi Bormioli
Sættet indeholder: Classico karaffel 0,7 liter og 2 glas 40 cl. 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LB Classico whiskysæt 3 dele