For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer
Modtag RSS

Glas

Giv dine glas et personligt præg

Her på landhuset.dk kan du få graveret dit navn på de glas du køber.                                                                                                                                     Tag et kig nedenfor og se vores spændende udvalg af glas, vi kan tilbyde.

Derfor skal du købe dine glas ved os: 

✔ Navnegravering er altid inkluderet i prisen
✔ Leveringstid 3-5 hverdage
✔ Fragt kun 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb for bare 700 kr.

Ønsker du at købe glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

1 til 10 ud af 38

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Termoglas 300 ml. - Teministeriet

  Elegant termoglas fra Teministeriet 300 ml.

  Dette glas i termo kan købes i vores webshop i en personlig udgave. Vores varer er kvalitet og bliver gjort unikke med en individuelle tekst. På termoglasset graverer vi den tekst, som måtte ønskes.

  Oplagt gave til morsdag, farsdag eller enhver anden god lejlighed.

  Gør dit kaffekrus personlig med termoglasset fra Teministeriet.

  Vis detaljer
  169,00 DKK

 • LB Classico whiskysæt 3 dele

  Stilfuldt whiskysæt Classico fra producenten Luigi Bormioli.

  Sættet består af en 70 cl. karaffel og 2 whiskyglas - 40 cl. Whiskysættet er uden bly og tungmetaler, og glasset er fuldstændig transparent med fyldig og kraftfuld klang. 

  Ved køb af whiskysættet er navnegravering på glassene incl. i prisen (1 linje á 12 karakterer).
  Der er her mulighed for at give den unikke, personlige gave.

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • LB Accademia Palace rødvinsglas - 57 cl.

  Navnegravering i glasset er inkluderet i prisen (1 linje à max. 12 karakterer)

  Accademia Palace er en stærk og smuk serie af glas i et tidløst design. Glasset er nemt at håndtere og er derfor ideelt til vinsmagninger, restauranter og private hjem. Glassets udformning er gennemtænkt og skabt til at fremhæve vinens aroma.

  Ultraklart og meget holdbart krystalinglas

  Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at fremhæve det absolut bedste i enhver vin. Hver glasserie er derfor specialdesignet til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser for en god smagsoplevelse.

  Luigi Bormioli har med denne nye glasserie fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig trasparent.

  I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarheden over for mekaniske stød er +105%.

  Glasset har en tynd og elegant stilk, der er forstærket med titanium. Det vil være ultraklart, glansfuldt og transparent i mange år og kan vaskes mindst 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Opvaskeprogram på max., 55 gr. anbefales. Krystalinglasset har en fyldig og kraftfuld klang.

  Glasset er uden bly og tungmetaller.

  Der gives 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.

  Ønsker du at købbe dette glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os for et tilbud

   

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • LB Accademia Palace hvidvinsglas - 32,5 cl.

  Navnegravering er inkluderet i prisen på dette glas (1 linje à max. 12 karakterer)

  Accademia Palace er et meget stærk og smukt glas i et tidløst design, der er nemt at håndtere, og det er derfor ideelt til både bedre restauranter og private hjem.

  Glassets udformning er skabt til at fremhæve aroma og smag for at give den bedst mulige oplevelse af vinen.

  Ultraklart og holdbart krystalinglas

  Palace er en del ag Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelse.

  Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig transparent. I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarheden over for mekaniske stød er +105%.

  Det har en tynd og elegant stilk, der er forstærket med titanium. Glasset forbliver ultraklart, glansfuldt og transparent i mange år. Det giver en ægte gengivelse af vinens farve og substans.

  Glasset kan vaskes mindst 1.000 gang i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på  max. 55 gr. anbefales.

  Der gives 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.

  Ønsker du at købe dette glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os

   

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • LB Accademia Palace champagneglas - 23,5 cl.

  Navnegravering er inkluderet i prisen for dette glas (1 linje à max. 12 karakterer) 

  Accademia Palace er et meget stærk og smukt champagneglas i et tidløst design. Det er nemt at håndtere og er derfor velegnet til bedre restauranter og private hjem.

  Ultraklart og og holdbart krystalinglas 

  Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser for en god aroma og smagsoplevelse.

  Luigi Bormioli har med en ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig transparent. I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarhed over for mekaniske stød er +105%.

  Glassets stilk er forstærket med titanium. Det er ultraklart, glansfuldt og transparent i mange år. Glasset giver en ægte gengivelse af vinens farve og substans.

  Krystanilglasset har en meget fyldig og kraftfuld klang. Der er ikke anvendt bly eller tungmetaller i produktionen.

  Glasset kan vaskes mindst 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 gr. anbefales.

  Der gives 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.

  Ønsker du at købe dette glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os for et tilbud

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • LB Sublime glas- og karaffelsæt - 5 dele

  Italiensk elegange og nordisk enkelthed mødes i Luigi Bormiolis Sublime serie, som er karakteriseret ved en stilfuld elegance i et harmonisk, funktionelt design. Sublime er det minimalistiske glasvalg for alle, der ønsker et enkelt udtryk uden unødige detaljer.

  Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig transparent, hvilket giver en ægte farvegengivelse af karaflens og glassenes indhold.

  I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 %, og holdbarhed ved mekaniske stød er +105 %

  Krystalinglasset har en fyldig og kraftfuld klang.

  Der gives 25 års garanti, der dækker misfarvning og skygger som følge af opvask. Glasset kan vaskes mindst 1.000 gange i opvaskemaskine. Et opvaskeprogram på max. 55 gr. anbefales.

  Navnegravering i glassene er inkluderet i prisen - 1 linje à 12 karakterer

   

  Vis detaljer
  589,00 DKK

 • LB Accademia Atelier rødvinsglas 70 cl. - 2 stk.

  Navnegravering er inkluderet i prisen for disse 2 glas (1 linje à 12 karakterer pr. glas)

  LB Accademia Atelier har et meget moderne design og er skabt til vinelskere til professionelt og privat brug. Glassets specielle udformning giver optimal diffusion af aromaer. Dets karakteristiske kurve gør det meget modstandsdygtigt over for stød.

  Ultraklart og holdbart krystalinglas

  LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor spcialdesignede til at give de forskellige vintyper de bedste betingelser for en god smagsoplevelse.

  Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig transparent. I forhold til normalt glas er glaskantens holdbarhed +37,5 %. Holdbarheden ved mekaniske stød er +105 %.

  Glasset har en tynd og elegant stilk, der er forstærket med titanium. Det forbliver ultraklart, glansfuldt og transparent i mange år og giver derfor en ægte gengivelse af vinens farve og substans.

  Det kan vaskes mindst 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 gr. anbefales.

  Det er uden bly og tungmetaller.

  Der gives 25 år garanti, der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning som følge af maskinopvask.

  Ønsker du at købe dette glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os for et tilbud

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • LB Accademia Atelier hvidvinsglas 44 cl. - 2. stk..

  Navnegravering er inkluderet i prisen for disse to glas (1 linje à 12 karakterer pr. glas)

  LB Atelier har et meget moderne design og er skabt til vinelskere til både professionelt og privat brug. Glassets specielle udformning giver en optimal diffusion af aromaer. Dets karakteristiske kurve gør det meget modstandsdygtigt over for stød.

  Ultraklart og holdbart krystalinglas

  LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion. I hver serie er glassene specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser for en god smagsoplevelse.

  Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig transparent. I forhold til normalt glas er glaskantens holdbarhed +37,5 %. Holdbarhed for mekaniske stød er +105 %.

  Glasset har en tynd og elegant stilk, der er forstærket med titanium. Det er ultraklart, glansfuldt og transparent i mange år, og det giver en ægte gengivelse af vinens farve og substans.

  Glasset kan vaskes mindst 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 gr. anbefales.

  Krystalinglasset har en fyldig og kraftfuld klang.

  Der gives 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.

  Ønsker du at købe dette glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os for et tilbud

   

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • LB Accademia Atelier champagne 27 cl. - 2 stk.

  Navnegravering er inkluderet i prisen for disse 2 glas (1 linje à 12 karakterer pr. glas)

  LB Accademia Atelier har et moderne design og er skabt til vinelskere til både professionelt og privat brug. Glassets specielle udformning giver en optimal diffusion af aromaer. Dets karakteristiske kurve gør det meget modstandsdygtigt over for stød.

  Ultraklart og holdbart krystalinglas

  LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion. Glassene er specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser for en god smagsoplevelse.

  Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstændig transparent. I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 %. Holdbarheden over for mekaniske stød er +105 %.

  Glasset har en tynd og elegant stilk, der er forstærket med titanium. Det forbliver ultraklart, glansfuldt og transparent i mange år og giver derfor en ægte gengivelse af vinens farve og substans.

  Glasset kan vaskes mindst 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 gr. anbefales.

  Krystalinglasset har en fyldig og kraftfuld klang. Der er i fremstillingen ikke anvendt bly og tungmetaller.

  Der gives 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.

  Ønsker du at købe dette glas uden navnegravering - evt. et større antal - er du velkommen til at kontakte os for et tilbud

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • Holmegaard Perfection rødvinsglas 59 cl.

  1 bedømmelse(r)

  Navnegravering i glasset er inkluderet i prisen (1 linje à max. 12 karakterer)

  Bougogneglasset fra Perfection giver dig og dine gæster en fuldendt vinoplevelse. Tom Nybroe har skabt Perfection med fokus på optimal og nænsom behandling af vin.

  Skænkelinjen hjælper dig til at skænke korrekt op til glassets bredeste punkt, hvor vinen har de bedste betingelser for at udfolde smags- og duftnuancer.

  Bougogneglasset på 59 cl. har en stor overflade til videreudvikling af vinen i glasset.

  Bemærk at det angivne cl.-mål på dette glas er ændret. Tidligere hed det 50 cl. Nu hedder det 59 cl.

  Vis detaljer
  159,00 DKK

1 til 10 ud af 38

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4