For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Bryllupspakke luksus

Luksus Bryllupspakke med rustik gæstebog, to stk. champagneglas fra Holmegaard og en kagespade fra Rosendahl. Alt er med personlig indgravering, så bryllupspakken kan tilpasses til lige netop det brudepar der skal forkæles med bryllupspakken.


Hos Landhuset er personlig indgravering og tryk inkluderet i vores priser.


Bryllupspakken er den perfekte bryllupsgave, fyldt med personlighed og kærlighed.


 

Lagerstatus: På lager

949,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 12

Maksimalt antal tegn: 12

Maksimalt antal tegn: 19

Maksimalt antal tegn: 19

Beskrivelse

Detaljer

Gave til bryllupsfesten

Giv brudeparret en gave der kan bruges allerede til bryllupsfesten. Med personlige champagneglas, en unik gæstebog og kagespade, er brudeparret helt klar til at fejre den store dag. 

Luksus bryllupspakken indeholder:

På gæstebogen trykkes der to linjers personlig tekst i guldtryk. På champagneglas og kagespade er der også plads til navn og dato. Ved længere navne kan skriften blive lidt mindre. 

Bliv bryllupsklar med bryllupspakken

Ved at give brudeparret Luksus Bryllupspakken, er du med til at fejre deres store dag. Mange vil gerne gøre deres bryllup så personligt og så meget "dem" som muligt. Det kan være svært at gøre, hvis brylluppet holdes ude og her kan personlige gaver være med til at give festen et personligt touch. Tit er det de små detaljer der er med til at gøre brylluppet mere personligt og trygt. 

Bryllupspakken passer til bryllupstraditionerne 

Til brylluppet skal bryllupskagen skæres ud, og det gør bruden og brudgommen traditionelt sammen. Den tradition kan gøres mere personlig ved at have en kagespade specielt til anledningen. Til brudeparrets første skål som mand og kone, og de mange gange i løbet af dagen og aftenen hvor der skal drikkes champagne, passer personlige champagneglas ind. Der kan stå navn eller måske et kælenavn på glassene. Nogle vælger også at få skrevet "Mand" og "Kone" på deres glas, for at hylde deres nye status som ægtepar. 

Mange brudepar vælger at få deres gæster til at male et fællesbillede, som parret kan beholde som et minde om festen. Ved i stedet at vælge en personlig gæstebog, giver den hver enkelt gæst en mulighed for at skrive en personlig hilsen til parret. I fællesbilleder er der ofte nogle gæster der maler mere end andre, men med en gæstebog, kan alle få lov til at skrive en hilsen. Gæstebogen er også nemmere at gemme i årene fremover end et stort billede er.  

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bryllupspakke luksus