For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Familiens Juledagbog

Familiens Juledagbog er i en elegant mørkebrun farve med guld skrift. Bogens sider er klar til, at du kan indskrive dine egne oplevelser gennem 25 år. I bogen er der plads til historier, opskrifter, juleminder samt billeder fra 25 juleaftner eller juledage.


Bogens størrelse er A4.


Inkluderet i prisen får du 1 linjes tekst efter eget valg, trykt i guld på dagbogens cover. Du kan derfor gøre dit bogkøb til den helt personlige gave.
Max. 22 bogstaver incl. mellemrum.


Familiens Juledagbog er perfekt som mandelgave eller som gave under juletræet.


Ønskes bogen uden tryk, henvises til udbyderen af bogen: www.familiensjuledagbog.dk

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 22

Beskrivelse

Detaljer

Varenr. 5578
ISBN. Nr. 9788791355578

Juledagbog fra Allan Krogh Jensen

Mål: Bogen har A4 størrelse

Pust liv i de gamle minder med Familiens Juledagbog.  Og gør den helt unik og personlig med tryk af navn.
På landhuset.dk er navnetryk eller anden tekst altid inkluderet i vores pris.

Bogen har sider med fortrykt tekst, hvor du kan skrive dine årlige oplevelser ind. Hvilke minder vil vi eksempelvis meget gerne huske år efter år:
- Hvem vandt mandelgaven?
- Var det en hvid jul?
- Kom julemanden?
- Hvem var på besøg?

Med Familiens Juledagbog har du mulighed for at gemme, og dermed sikre, at minder og traditioner fra familens jul år efter år ikke bliver glemt, efterhånden som tiden går.
Den digitale trend  idag er ofte således: Vi tager et par billeder med telefonen, sætter det måske på diverse sociale medier, og ellers går det i glemmebogen. Husker vi derved vores helt egne juletraditioner, og kan fortælle dem videre fra generation til generation? I Familiens Juledagbog kan du sætter billeder ind, skrive alle de gode traditioner og opskrifter ned, så de aldrig går i glemmerne. På den måde bevares familiens helt egen julefortælling med alle nuancer og detaljer, som er med til at gøre julen til noget helt særligt for både børn og voksne.  Der er plads til 25 års julefortællinger i bogen.

Familiens Juledagbog kan gives som mandelgave, julegave, dåbsgave, morsdagsgave, farsdagsgave, kun fantasien sætter grænser.

 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Familiens Juledagbog