For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Familiens Juledagbog

Køb denne smukke nostalgiske bog og få trykt et personligt guldtryk, som gør indtryk.


Hos os er 2 linjers valgfri tekst altid inkluderet og du er sikret en gave, som er helt unik.


I Familiens Juledagbog er der plads til at gemme de bedste jule minder gennem 25 år og du kommer derfor til at være sikret sejren i eventuelle væddemål om, hvornår det sidst var hvid jul, for du kan blot kigge tilbage i Jeres Familiens Juledagbog og finde svaret.


Familiens Juledagbog er perfekt som mandelgave eller som gave under juletræet.


Ønskes bogen uden tryk, henvises til udbyderen af bogen: www.familiensjuledagbog.dk

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 22

Beskrivelse

Detaljer

Familiens Juledagbog

Pust liv i de gamle minder med Familiens Juledagbog. Du kan gøre bogen helt unik ved at tilføje et personligt tryk med navn.
Hos os på landhuset.dk er et personligt navnetryk eller anden tekst altid inkluderet i prisen.

Kan du huske hvem der sidst vandt mandelgaven?

Bogen har sider med fortrykt tekst, hvor der er plads til at skrive dine årlige oplevelser ind.
Hvem vil ikke gerne huske skønne minder fra alle årene, bl.a. hvem der vandt mandelgaven eller hvornår der sidst var hvid jul. Måske du også er tvivl om hvornår svigerfamilien sidst holdte jul hos jer eller om julemanden pludselig kiggede forbi. Find svaret ved at kigge tilbage i Familiens Juledagbog.

Den perfekte mandelgave til store og små

Står du og mangler den perfekte mandelgave eller måske en værtindegave, behøver du ikke lede videre. Når du desuden tilføjer et personligt tryk i eksempelvis guld, er du sikret en helt unik og personlig gave som modtageren med garanti vil sætte pris på. 

Del familiens juletraditioner med næste generation

I dag tager vi ofte billeder med vores telefon og deler dem på de sociale medier og der er stor risiko for, at de går i glemmebogen. Med Familiens Juledagbog kan du værne om netop Jeres juletraditioner og bevare dem for tid og evighed ved at sætte billeder ind, skrive årets sjove episoder samt eksempelvis videregive familiens juleopskrifter. I denne bog kan du gemme Jeres minder gennem 25 år.

Guldtryk gør gaven unik

Hvorfor skal du købe Familiens Juledagbog hos Landhuset.dk? Det skal du fordi et håndlavet personligt tryk på gamle historiske maskiner er inklusiv i prisen. Dette gør bogen personlig og helt unik og du er garanteret, at du ankommer med en gave, som ingen andre har med og modtageren vil helt sikkert sætte pris på sådan en gave. Måske du ikke ved, hvad du skal give til personen som har alt, så har du her svaret. Se også vores Fødselsdagsdagbog for endnu et forslag til en personlig og unik gave.
Som en lille bonus for samvittigheden støtter Familiens Juledagbog Julemærkefonden.

Materiale og størrelse

Vare:  Familiens Juledagbog
Varenr.: 5578
ISBN Nr.: 9788791355578
Mål: A4
Juledagbog fra Allan Krogh Jensen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Familiens Juledagbog