For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Vakkerheim engle par

Smukt engelpar fra Vakkerheim

Køb to flotte engle fra det danske firma Vakkerheim. Firmaet oplyser at "Vakkerheim betyder SMUKT HJEM. For Vakkerheim rummer et smukt hjem: lys, hygge, leg, eventyr og traditioner".
Vi kan kun være enig, og derfor er det helt naturlig for os at sælge denne flotte engel.

Vi sælger englene som et sæt bestående af 2 engle samt en sort læder dækkeserviet fra Ørskov. Dermed kan du personliggøre engle sættet. Skriv den tekst, du måtte ønske på dækkeservietten, og færdiggør det utrolig flotte sæt med det personlige præg.

Englene sælges også enkeltvis. 


Gaven som du mangler til eksempelvis jul, mors dag, bryllup og firmaer.

Lagerstatus: På lager

1.098,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 19

Maksimalt antal tegn: 19

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Varenr. Vakker-englepar
 
Vakkerheim - lille engel - 9,5 cm diameter samt 15 cm høj
Vakkerheim - stor engel - 12,5 cm i diameter samt 20,8 cm høj
Ørskov dækkeserviet i farven sort - 34 x 47 cm
 
Dan et smukt sæt med 2 engle stående på en dækkeserviet. De to engel fra Vakkerheim kan bruges som lysestage. I hovedet på englene kan sættes et stearinlys, og straks har du to flotte lysestager. Brug englesættet som du synes passer bedst hos dig.
 
Vakkerheim er et dansk firma med base i København, som har skabt et tidløst og bæredygtigt design. Englene her er to af flere figurer, som alle skal fortælle hver deres historie.
Firmaet oplyser at "Vakkerheim betyder SMUKT HJEM. For Vakkerheim rummer et smukt hjem: lys, hygge, leg, eventyr og traditioner".
 
Ørskov dækkeservietten er i lækkert kvalitet, og udstråler elegance. Firmaet leverer altid et godt håndværk og klassiske design. Se gerne vores beskrivelser af dækkeservietterne.
 
Ved køb af det smukke engle sæt hos os, stående på en dækkeserviet, får du mulighed for at få trykt din personlige tekst. Vi skriver den tekst, du ønsker. Det kunne eksempelvis være, "Mor er en engel", "Julen 2018", "Til dig min engel", "Glædelig jul", "Familiens hyggestund", ja kun fantasien sætter grænser for teksten.
 
Oplagt gaveidé til jul, eller til mors dag. Hvem skaber ofte hyggen i hjemmet, og hvem skal forkæles med en smuk smuk engel.
 
Hvor placeres englene i hjemmet? Sæt gerne englene, der hvor jeres bedste hyggetid i familien foregår. Hvis det er i sofaen, så sættes de på sofabordet. Er det i stedet rundt om spiseborderet i hygger, skal englene selvfølgelige placeres med jer der. Vindueskarmen eller skænken kunne også være oplagt. Find din bedste placering til de utrolige flotte engle.
 
På www.landhuset.dk kan du købe sættet med engle samt dækkeserviet. Vi sælger dem sætvis, men det er også muligt at købe englene enkeltvis.

Bedømmelser

Bedømmelser (1)

Stor tilfredshed!Bedømt af Hanne Rosendahl
Kære Landhuset,
Tusind tak for den virkelig flotte service ifbm mine ønsker til teksten, det er blevet så flot og jeg glæder mig meget til at give gaven.
Hilsen en super tilfreds kunde, som helt sikkert kommer igen :-) (Indsendt den 06/11/2018)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Vakkerheim engle par