For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Holmegaard DWL lanterne 25 cm

Holmegaard DWL lanterne i farven smoke, 25 cm kan købes i vores webshop med et særligt look.

Vi sælger en unik udgave af lanternen. Hos os kan du sætte dit personlige præg på lanternen. Du kan bestille lanternen med gravering af navn og eventuelt en dato. Det er muligt at gravere max. 18 bogstaver incl. mellemrum.

Lanternen er et stykke unikt glaskunst, og passer rigtig godt ind i Landhusets øvrige produkter. Vores varer er kvalitet og bliver gjort unikke med den individuelle tekst, som vi trykker, indgraverer eller præger på produkterne. DWL lanternen er i forvejen unik med det lækre design. Hos os bliver vasen gjort endnu mere unik.

Super gave idé til eksempelvis bryllup, student, konfirmation, jul og firmaer.

Se eksempel på gravering ved klik på Cocoon vasen til højre under relaterede produkter.

Lagerstatus: Ikke på lager

729,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Varenr. 4343535
Holmegaard DWL Lanterne
 
Farve: Smoke
Højde: 25 cm
Materiale: Glas
 
Denne lækre lanterne fra Holmegaard er designet af Maria Berntsen, og er en del af den elegante serie Design with Light. Lanternen er utrolig flot og udstråler kvalitet og elegance.
 
Tænd lys
Lanternen fra Holmegaard skal selvfølgelig dekoreres smukt med et stearinlys. Du kan vælge at sætte et almindeligt fyrfadslys i lanternen, eller hvis du er mere til bloklys, vil det også være meget elegant i lanternen.
 
Hvor og hvornår
Kort og præcis, lanternen kan benyttes på alle tider af året og alle steder. Sæt en eller to stk. på græsplænen, i indkørslen, på terrassebordet, ved havemøblerne, ved fordøren eller på hyggebænken, ja kun fantasien sætter grænser. Skab din egen hygge i haven både sommer og vinter. Skab eksempelvis ekstra hygge når der grilles ved at sætte et par lanterne op i nærheden af grillen, eller på stien til grillen. Det vil være utrolig hyggeligt også om vinteren, eksempelvis når juleanden skal hentes i grillen.
 
Gavemulighed
Ofte kommer spørgsmålet, "hvad skal vi give i gave?" Det har vi svaret på, det skal selvfølgelig være en lanterne fra Holmegaard. Denne smukke lanterne vil være oplagt til en hver gave. Om det er mor, som skal have en ekstra lækker julegave, eller en smuk mors dags gave. Men det kan også være til bryllupsgave, hvor brudeparret kan få navn og dato på lanternen. Til alle øvrige bryllupsdage vil lanternen fra Holmegaard også være en mulighed, lige gyldigt om det hedder papirs bryllup, kobberbryllup, krondiamant bryllup o.s.v. Uanset antal bryllups år, vil gaven falde i god jord ved brudeparret. Kunne også være en lidt særlig morgengave til en brud eller gom.
Nu må vi ikke glemme fødselsdagene, skal du til 30 års, 40 år, 50 år eller 75 års fødselsdag? Så skal du selvfølgelig have en personlig gave med til fødselaren. Vi sætter navn og gerne dato på lanterne, eller hvad med "Børge - 60 år". Teksten er helt op til dig.
 
På www.landhuset.dk kan du købe lanternen fra Holmegaard. Vi sælger en særlig udgave af lanternen. Hos os kan du sætte dit personlige præg på DWL Lanternen. Du kan bestille lanternen med gravering af navn og eventuelt en dato. Det er muligt at gravere max. 18 bogstaver incl. mellemrum.
 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Holmegaard DWL lanterne 25 cm