For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Bryllupspakke

Bryllupspakken fra Landhuset indeholder skønne, personlige bryllupsgaver til brudeparret der har alt. Med gæstebog, champagneglas og kagespade får brudeparret nogle gode minder fra deres store dag - gjort helt personlige med navn og dato.


Gæstebogen kan trykkes med to linjers tekst i guldtryk, og champagneglassene og kagespaden indgraveres med din ønskede tekst. 


 

Lagerstatus: På lager

829,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 12

Maksimalt antal tegn: 12

Maksimalt antal tegn: 19

Maksimalt antal tegn: 19

Beskrivelse

Detaljer

Bliv bryllupsklar

Til den store dag skal der intet mindre end den perfekte gave til. En unik og personlig gave til brudeparret kan bruges i mange år fremover, og fungere som et dejligt minde fra dagen.

Bryllupspakken indeholder:

Hos Landhuset er personligt tryk og indgravering altid inkluderet i vores pris. 

Den perfekte gave til den perfekte dag

Brylluppet er en skøn dag, hvor kærligheden mellem to mennesker bliver fejret af venner og familie. For at sikre at brudeparret får en gave, der passer perfekt til dem og som ikke skal byttes igen, kan den personlige gave fra Landhuset være det oplagte valg.

Giv brudeparret bryllupspakken allerede tidligt på dagen eller inden bryllupsdagen. Så kan gaverne bruges til henholdsvis bryllupskagen, champagnen og til gæsterne under receptionen. 

Hyld de klassiske bryllupstraditioner med bryllupspakken

I traditionelle bryllupper skærer brudeparret bryllupskagen ud sammen, hvorefter alle gæster får skåret sig et stykke. Husk at gemme et stykke af bryllupskagen til den første bryllupsdag. Gør kagetraditionen mere personlig med en unik kagespade, lavet præcist til brylluppet med navn og dato på. Selv hvis man vælger ikke at få en traditionel bryllupskage, kan kagespaden bruges til alle slags kager. 

Til de mange gange der skal skåles efter taler, er champagneglas med indgravering en oplagt måde at gøre brylluppet mere personligt på. Der kan indgraveres et navn op til 12 bogstaver, men der kan også indgraveres et kælenavn eller måske den nye titel som mand eller kone. Også gæstebogen er en uundværlig del af alle bryllupper, da det er en skøn mulighed for gæsterne at skrive en personlig hilsen til brudeparret. Gæstebogen kan gemmes for evigt, da den er fyldt med minder fra en dejlig dag.   

Lad livet som ægtefolk starte med nogle gode og brugbare gaver, der vil minde brudeparret om brylluppet, hver gang de bruger den personlige kagespade eller champagneglassene med navn.

 

 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bryllupspakke