For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Vakkerheim stor H.C. Andersen lysestage

Lad eventyret begynde med en H.C. Andersen lysestage fra det danske firma Vakkerheim.

Lysestagen sælges enkeltvis, men køb gerne en tilhørende dækkeserviet, hvorpå en personlig tekst trykkes, og wupti er lysestagen ekstra særlig. 

Super gave idé til eksempelvis barnedåb, fødselsdage og jul.

Lagerstatus: På lager

749,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Smuk og elegant H.C. Andersen figur

Denne store og flotte H.C. Andersen figur fra Vakkerheim vil med garanti klæde ethvert hjem.
Denne flotte H.C. Andersen figur kan bruges som lysestage. I hovedet på H.C. Andersen kan der sættes et stearinlys i, og dermed har du en flot eventyrlig lysestage.
 

Dansk design i topkvalitet 

Vakkerheim er et dansk firma fra København, som har skabt et tidløst, eventyrligt og bæredygtigt design. H.C. Andersen figuren her er en af flere figurer, som alle skal fortælle hver deres historie eller eventyr.
 
Firmaet oplyser på deres hjemmeside at "Vakkerheim betyder SMUKT HJEM. For Vakkerheim indeholder et smukt hjem: lys, hygge, leg, eventyr og traditioner".
Brug H.C. Andersen lysestagen som du synes passer bedst for dig. Dog ser vi den som en oplagt gave idé til en af livets store fester. Lysestagen vil være meget oplagt til dåbsgave, sammen med den meget populære H.C. Andersens jubilæums udgave i enten blå eller rød. H.C. Link til eventyr - jubilæumsudgave i blå.
 

Giv en dansk klassiker i gave 

Den store flotte H.C. Andersen lysestage vil også passe godt som gave til fødselsdag, jul eller jubilæum. Lysestagen udstråler hygge, stil, elegance, historie osv. Og vil derfor være en oplagt som gave til den person, som finder det værdifuldt. Om man er en som læser mange eventyr eller bare gerne vil hygge med flotte sterinlys betyder ikke så meget, stagen vil dekorere et hvert hjem smukt. 
 
Køb den elegante store H.C. Andersen lysestage hos os.
Vi sælger meget gerne en dækkeserviet eller en coaster til lysstagen. Begge dele vil give dig mulighed for at gøre den store lysestage mere personlig. Vi skriver den tekst, du ønsker. På dækkeservietten eller coasten kan forslag til din personlige tekst være, "Mors eventyr", "Julen 2018", "Frederik - født 1. februar 2019", "Glædelig jul", "Familiens hyggestund", "Lad eventyret begynde", ja kun fantasien kan sætte grænse for teksten. Samt antallet af bogstaver incl. mellemrum. 
 
Hvor placeres den store lysestage i hjemmet? Sæt gerne H.C. Andersen, der hvor jeres bedste eventyr tid i familien foregår.
Kunne det være i sofaen, så sættes lysestagen på sofabordet. Er det i stedet rundt om spiseborderet i lader eventyret begynde, skal H.C. Andersen selvfølgelige placeres med jer der.
Vindueskarmen eller skænken kunne også være oplagt til den fine stage. Find din bedste placering til den utrolig flotte lysestage formet som H.C. Andersen.
 
På www.landhuset.dk kan du købe den store H.C. Andersen fra Vakkerheim.
Vi sælger den gerne enkeltvis, men opfordrer dig til at medkøbe en dækkeserviet med den personlige tekst, og dermed gøre figuren ekstra særlig.

Materiale og størrelse
Farve: sort
Højde: 24 cm
Diameter: 8 cm
Materiale: Lakeret eg/malet bøg
Varenr.: Vakker2

Bedømmelser

Bedømmelser (1)

Super flot og lækkertBedømt af Steffen
Virkelig lækker kvalitet og super flot design (Indsendt den 30/11/2018)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Vakkerheim stor H.C. Andersen lysestage