For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Montana Unisex messenger skindtaske

Montanas lækre Unisex skindtaske kan købes på www.landhuset.dk. Den måler 25 x 28 cm samt er 8 cm bred.

Denne taske henvender sig, som skrevet både til mænd og kvinder. Nu til dags er det blevet mere og mere populært, at mændene også går med taske. Netop denne unisex messenger taske vil passe perfekt til manden.  Den er af høj kvalititet, har et klassisk look, har flere rum, og har en justerbar rem. Perfekt som gave til manden i huset.

Ved køb af skindtasken på www.landhuset.dk får du mulighed for at få præget dine initialer på taskens forlomme nederst i højre side - og tryk er selvfølgelig inkluderet i prisen. 
Vi laver trykket i skrifttypen Bodoni 40. Initialer eller navn kan dog max udgøre 3 bogstaver. 

Din nye skindtaske finder hos os på www.landhuset.dk

Lagerstatus: På lager

1.229,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 3

Maksimalt antal tegn: 3

Beskrivelse

Detaljer

Varenr. 270730
 
Montana unisex - messenger
 
Materiale: sort skind
Mål: 25 x 28 cm samt 8 cm bred
 
Sort taske fra Montana i utrolig lækker kvalitet, og som kan bruges af både mænd og kvinder. Tasken indeholder flere forskellige rum, og er utrolig anvendelig. Tasken har 6 forskellige rum i forskellige størrelser. 3 lukkes med en lynlås. De øvrige er åbne. Et af rummene med lynlås er på frontklappen, som lukkes med en magnetknap. Her er det let at have de ting, som er vigtigt hurtigt at kunne finde frem. Et af rummene inde i tasken passer fint til mobilen.
 
Denne taske henvender sig, som skrevet både til mænd og kvinder. Nu til dags er det blevet mere og mere populært, at mændene også går med taske. Netop denne unisex messenger taske vil passe perfekt til manden.  Den er af høj kvalitet, har et klassisk look, har flere rum, og har en justerbar rem. Perfekt som gave til manden i huset.
 
Tasken vil også være oplagt til brug på familiens udflugter og udlandsrejser. Den er tilpas rummelig til at kunne indeholde lidt af hvert, hvilket ofte er nødvendigt, når familien skal på farten. Om det så er pas, slik, punge, solbriller, vådservietter, en ble eller hvad der nu er nødvendigt.
 
På landhuset.dk kan du personliggøre denne lækre sorte skindtaske. Vi præger tasken med dine initialer eller hvad du ønsker der skal stå, dog max. 3 tegn. Dine initialer bliver præget med blindtryk på taskens forsidelomme nederst i højre højre. Nu har du en let genkendelig taske, dog uden at trykket er alt for synlig. Blindtrykket er en naturlig del af tasken.
 
Glæd dig selv eller andre med denne helt unikke personlige Unisex messenger skindtaske fra Montana.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Montana Unisex messenger skindtaske