For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

H.C.Andersen eventyr

Personligt præg på de kendte eventyr af H.C. Andersen 

Se vores udvalg af H.C. Andersens bedste eventyr samt de flotte tryk, vi kan tilbyde.
Vi leverer alle eventyr bøger med tryk af navn og eventuel dato efter kundens ønske.

7 vare(r)

pr. side

 • H. C. Andersen, Jubilæumsudgave - Rød

  De samlede eventyr og historier af H. C. Andersen

  Den røde jubilæumsudgave har over tusind sider, og er smukt illustreret med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs smukke og klassiske tegninger.

  Bogen fås også i en flot blå udgave, med illustreret bogcover af Ida Balslev-Olesen.

  Forlaget Høst
  Udgivelsesår: 2003
  Isbn.nr. 9788714299149
  Omslag: Ida Balslev-Olesen

   

  Vis detaljer
  498,00 DKK

 • H. C. Andersen, Jubilæumsudgave - Blå

  Samlede eventyr og historier af H. C. Andersen

  Bogen, som her er i jubilæumsudgaven i blå indbinding, har over tusind sider og er smukt illustreret med Vilhelm Pedersens og Lonrez Frølichs smukke, klassiske tegninger. Jubilæumsudgaven kan også fås i en rød udgave i en smuk bogkasse.

  Forlaget Høst
  Udgivelsesår: 2003
  Isbn.nr. 9788714299156
  Omslag: Ida Balslev-Olesen

  Vis detaljer
  498,00 DKK

 • H. C. Andersen, Eventyr og Historier, rød udg.

  H. C. Andersen, Eventyr og Historier får du her i en flot rød udgave med Herluf Jensenius´ herlige illustrationer.

  H. C. Andersens fortællinger har tryllebundet børn og voksne gennem generationer de seneste 150 år. Hvem kender ikke eventyret om "Den lille havfrue", "Tommelise", "Fyrtøjet" eller "Prinsessen på ærten"?

  Denne flotte bog vil vække glæde på ethvert gavebord ved barnedåb og fødselsdag. Inkluderet i prisen får du 2 linjers tryk, eksempelvis barnets navn og fødselsdato. 

  Vis detaljer
  378,00 DKK

 • H. C. Andersen, Eventyr og Historier, blå udg.

  Køb denne smukke store bog og få trykt et personligt guldtryk, som gør indtryk. Hos os er 2 linjers valgfri tekst altid inkluderet og du er sikret en gave, som er helt unik.

  Bogen med blå stofryg er på mere end 485 sider og dele af titlen er trykt i guld.

  Du får hele 53 af H.C. Andersens bedste eventyr kombineret med flotte illustrationer af Herluf Jensenius

  Vis detaljer
  378,00 DKK

 • 80 Fairy Tales - H.C. Andersen (rød udgave)

  H.C. Andersen oversat til engelsk. Her i en samlet udgave med 80 dejlige eventyr i rød indbinding og i en smuk bogkassette. Bogen er rigt illustreret med Vilhelm Pedersens og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som her er gengivet efter de originale tryk, udlånt af H.C. Andersens Hus i Odense. Denne bog findes også i en blå udgave.

  Ved køb af denne bog kan du få trykt 2 linjers tekst i guld på forsiden af indbindingen. Det er inkluderet i prisen. Se tekstboksene herunder.

  Vis detaljer
  419,00 DKK

 • 80 Fairy Tales - H.C.Andersen (blå udgave)

  80 Fairy Tales - H.C. Andersen.

  H.C. Andersen på engelsk. Her får du en smuk bog i blå indbinding i flot bogkassette med 80 oversatte eventyr. Bogen er illustreret med Vilhelm Pedersens og Lorenz Frølichs klassiske tegninger. Disse tegninger er gengivet efter de originale tryk, udlånt af H.C. Andersens Hus i Odense. Bogen findes også i rød indbinding.

  Ved køb af denne bog kan du få trykt 2 linjers tekst i guld på forsiden af indbindingen. Det er inkluderet i prisen. Se tekstboksene herunder.

  Vis detaljer
  419,00 DKK

 • Børnenes store H.C. Andersen m/lærredsryg

  Eventyrbogen Børnenes store H.C. Andersen m/lærredsryg kan købes på www.landhuset.dk med din helt personlige aftryk på bogen. Sæt navn og evt. dato eller en helt anden tekst på bogen, og straks har du en unik personlig udgave.
  Bogen indeholder en perlerække af H. C. Andersens bedste eventyr, og er udstyret med mesterlige tegninger af Svend Otto S.
  Ved køb af Børnenes store H.C. Andersen på www.landhuset.dk får du 2 linjers tekst efter eget valg trykt på coveret under Tommelise lidt til højre. Vi præger teksten med rød farve - det er selvfølgelig inkluderet i prisen.
  Vis detaljer
  449,00 DKK

7 vare(r)

pr. side

"Populære eventyrbøger med personligt tryk

En elegant og meget populær bog, fyldt med gode eventyr, er hvad du får, hvis du bestiller jubilæumsudgaven af H. C. Andersen hos os. Kvalitet og godt håndværk er nøgleord for os. Vi leverer alle H.C. Andersens eventyr med personlig tekst efter eget ønske.

 

Eventyr af H.C. Andersen

H.C. Andersen er, som vi alle ved, berømt over hele verden. Hans eventyr fanger både børn og voksne, og mange af eventyrene er brugt både i teater- og filmverdenen. Nogle af de eventyr som ofte bliver nævnt, når vi taler om H.C. Andersen er: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Tommelise, Den lille havfrue, Lille Claus og store Claus. Ja vi kunne blive ved. Han har mange berømte eventyr.

 

Navnetryk på eventyr

På landhuset.dk sælger vi flere udgaver af H. C. Andersens eventyr. Se de forskellige eventyr øverst på siden. Den mest populære udgave er H.C. Andersen Jubilæumsudgave. En bog, som udstråler næsten samme elegance, er bogen H.C. Andersen Eventyr og Historier i rød og blå. Særligt til små børn har vi bogen "Børnenes store H.C. Andersen".
Ens for dem alle er, at vi sætter personligt navnetryk og dato, hvis det måtte ønskes, på alle bøger.

 

Godnathistorie for børn

Alle børn elsker en god historie som godnatlæsning. Mange børn bliver faktisk ved med, også selvom de er godt oppe i alderen, at holde af at få læst et eventyr. Tiden, hvor der bliver læst i mange familier, er ofte ens betydende med hyggetid. Det er den tid på dagen, hvor der er tid til at sidde stille og roligt sammen og slappe af med hygge og læsning. Både børn og voksne værdsætter hyggestunden.

 

Den personlige dåbsgave

Skal dåbsgaven være unik og personlig, har vi løsningen til dig. På landhuset.dk leverer vi den populære H.C. Andersen jubilæumsudgave i rød og blå med personlig tekst. Du vælger din tekst - det kunne være barnets navn og eventuel en dato. Vi leverer en utrolig flot eventyrbog med et helt personligt look.

 

Fairy Tales by H.C. Andersen

Eventyr af H.C. Andersen er oversat til engelsk i bogen Fairy Tales by H.C. Andersen i rød og blå. Vi leverer begge farver naturligvis også med personlig tekst påtrykt. Bogen indeholder 80 eventyr.

Fairy Tales by H.C. Andersen is translated into English in the Book Fairy Tales by H.C. Andersen in red and blue. We supply the Book, both colors, with personalized text. The book contains 80 fairy tales.