For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Vinden i piletræerne

Vinden i piletræerne kan købes på www.landhuset.dk med din helt personlige aftryk på bogen. Sæt navn og evt. dato eller en helt anden tekst på bogen, og straks har du en unik personlig udgave.

Eventyret handler om Muldvarp som forlader forårsrengøringen og tager på spændende eventyr med sine venner, den dovne Mosegris, den gnavne og venlige Grævling og den selvglade Tudse. Fortællingen er elsket i mange lande, og virker stadig spændende og dragende for børn.

Ved køb af Vinden i piletræerne på www.landhuset.dk får du 2 linjers tekst efter eget valg trykt på coveret midt på siden under de 3 venner og lige over båden. Vi præger teksten med hvid farve - det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 22

Beskrivelse

Detaljer

Varenr. 9842
ISBN 9788711469842
 
Vinden i piletræerne illustreret af Robert Ingpen
Forlag: Carlsen
Indbinding: Indbundet
Sidetal: 224
Mål: 203 x 243 x 31 mm
Vægt: 1.090 g
Sprog: Dansk
Udg. dato: 10-11-2015
 
Vores web-shop har fået nye muligheder for at begejstre børn og barnlige sjæle. Dette sker i form af den klassiske fortælling om Vinden i piletræerne.
 
Om bogen skriver forlaget:
"Da Muldvarp forlader forårsrengøringen og søger op i fri luft, går han samtidig om bord i en række spændende eventyr sammen med sine venner, den dovne Mosegris, den gnavne, men dog venlige Grævling og den selvglade Tudse. Den impulsive Tudse fører vennerne fra den ene vilde oplevelse til den næste - fra sigøjnerkaravaner, der vendes op og ned på, til stjålne biler, en vovet fangeflugt og til slut til et heroisk møde med de mørke beboere i den Vilde Skov.
Kenneth Grahames klassiske fortælling er elsket i mange lande, og hans sprudlende fantasi og stille humor virker også dragende på børn i vore dage. Nu udsendes Vinden i piletræerne i en smuk, uforkortet udgave for at fejre 100-året for den første udgivelse i 1908, illustreret af fantastiske Robert Ingpen.
 
KENNETH GRAHAME
Kenneth Grahame blev født i Edinburgh i 1859. Han voksede op hos sin bedstemor i Berkshire, fordi hans mor døde, da han kun var fem år gammel. I skolen i Oxford var han dygtig i både skolefagene og til sport. Han ville gerne have studeret på universitetet i Oxford, men familien var imod det, og han begyndte på kontor i Bank of England. Grahame begyndte at skrive som en flugt fra det kedelige bankliv, og han fik snart tekster publiceret i blade og aviser. Hans første samling historier, Pagan Papers, blev udgivet i 1893, efterfulgt af yderligere to antologier, The Golden Age og Dream Days. Vinden i piletræerne begyndte som godnathistorie for Grahames søn Alastair, med kælenavnet "Mouse", og blev yderligere udviklet i breve til sønnen. Bogen blev udgivet i 1908 og blev med tiden en rigtig bestseller. Kenneth Grahame døde i 1932.
 
ROBERT INGPEN
Den verdenskendte kunstner og forfatter Robert Ingpen blev født i 1936. Han har studeret kunst og illustration i Melbourne og har tilrettelagt, illustreret og skrevet mere end hundrede bøger inden for både fiktion og fagbøger. I 1986 modtog han den eftertragtede Hans Christian Andersen-medalje for sine fantastiske bidrag til børnelitteraturen. De seneste år har han illustreret flere klassiske bøger, bl.a. Junglebogen, Skatteøen, Jorden rundt i 80 dage, Pinocchio og jubilæumsudgaven af Peter Pan og Wendy.
 
På www.landhuset.dk kan du købe bogen. Vi sælger en særlig udgave af eventyret. Hos os kan du sætte dit personlige præg på eventyret. Du kan bestille bogen med navnetryk og eventuelt en dato. Vi trykker navnet på bogens cover midt på siden lige under de 3 venner og over båden. Det er muligt at trykke max. 22 bogstaver incl. mellemrum.
 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Vinden i piletræerne