For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Læs mere Jeg accepterer

Børnebøger

Giv bøger til børn med et personligt præg

Se vores udvalg af forskellige kendte og spændende børnebøger samt de flotte tryk, vi kan tilbyde.
Vi leverer alle bøger med tryk af navn og eventuel dato, alt efter bogstørrelse og kundens ønske.

1 til 10 ud af 34

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Børnenes store H.C. Andersen m/lærredsryg

  Eventyrbogen Børnenes store H.C. Andersen m/lærredsryg kan købes på www.landhuset.dk med din helt personlige aftryk på bogen. Sæt navn og evt. dato eller en helt anden tekst på bogen, og straks har du en unik personlig udgave.
  Bogen indeholder en perlerække af H. C. Andersens bedste eventyr, og er udstyret med mesterlige tegninger af Svend Otto S.
  Ved køb af Børnenes store H.C. Andersen på www.landhuset.dk får du 2 linjers tekst efter eget valg trykt på coveret under Tommelise lidt til højre. Vi præger teksten med rød farve - det er selvfølgelig inkluderet i prisen.
  Vis detaljer
  449,00 DKK

 • Familiens Fødselsdagsdagbog

  Familiens Fødselsdagsdagbog er i flot guld farve. Bogens sider er klar til, at du kan indskrive dine egne oplevelser gennem 25 år. Der er plads til historier, gaver, opskrifter samt billeder fra alle 25 fødselsdage.

  Bogens størrelse er A4.

  Inkluderet i prisen får du 1 linjes tekst efter eget valg trykt med sort på dagbogens cover. Du kan derfor gøre dit bogkøb til den helt personlige gave.
  Max. 22 bogstaver incl. mellemrum.

  Fødselsdagsdagbogen er perfekt som gave til barnedåb, fødselsdage, morsdag eller farsdag.

  Ønskes bogen uden tryk, henvises til udbyderen af bogen: www.familiens-foedselsdagsdagbog.dk

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Familiens Juledagbog

  Køb denne smukke nostalgiske bog og få trykt et personligt guldtryk, som gør indtryk.

  Hos os er 2 linjers valgfri tekst altid inkluderet og du er sikret en gave, som er helt unik.

  I Familiens Juledagbog er der plads til at gemme de bedste jule minder gennem 25 år og du kommer derfor til at være sikret sejren i eventuelle væddemål om, hvornår det sidst var hvid jul, for du kan blot kigge tilbage i Jeres Familiens Juledagbog og finde svaret.

  Familiens Juledagbog er perfekt som mandelgave eller som gave under juletræet.

  Ønskes bogen uden tryk, henvises til udbyderen af bogen: www.familiensjuledagbog.dk

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Peter Plys

  Den komplette samling af historierne om Peter Plys

  Komplet samling, fortællinger og digte af A.A. Milne er den ultimative børnebog til fans af den gule bjørn og hans venner fra Hundredmeterskoven. 

  Ved bestilling hos Landhuset.dk får du 1-2 linjers tekst efter eget valg trykt i guld på bogens cover - og det er inkluderet i prisen!

  Vis detaljer
  549,00 DKK

 • De Små Synger

  1 bedømmelse(r)

  De Små Synger med personligt tryk

  Luksusudgaven af den elskede børnesangbog, med originale illustrationer, noder og becifreringer.

  Ved bestilling hos Landhuset er personligt tryk på bogens omslag inkluderet i prisen, hvilket gør De Små Synger til den oplagte gaveidé til fødselsdag og barnedåb. 

  Vis detaljer
  319,00 DKK

 • Den store Åh Abe! Sangbog

  Køb børnenes favorit sangbog her hos os. En bog der gør indtryk med smukke farver og glimmer på forsiden. En skøn bog for børnene at kigge med i, da der er billeder ved alle sange.

  Hos os er et personligt tryk altid inkluderet og du er sikret en gave, som er helt unik.

  Den Store Åh Abe Sangbog indeholder de bedste klassiske børnesange og nye sange fra Åh Abe universet. Bagerst i bogen kan I desuden finde klassiske julesange samt nogle af de bedste af DR’s julekalendersange.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Vinden i piletræerne

  Vinden i piletræerne kan købes på www.landhuset.dk med din helt personlige aftryk på bogen. Sæt navn og evt. dato eller en helt anden tekst på bogen, og straks har du en unik personlig udgave.
  Eventyret handler om Muldvarp som forlader forårsrengøringen og tager på spændende eventyr med sine venner, den dovne Mosegris, den gnavne og venlige Grævling og den selvglade Tudse. Fortællingen er elsket i mange lande, og virker stadig spændende og dragende for børn.
  Ved køb af Vinden i piletræerne på www.landhuset.dk får du 2 linjers tekst efter eget valg trykt på coveret midt på siden under de 3 venner og lige over båden. Vi præger teksten med hvid farve - det er selvfølgelig inkluderet i prisen.
  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Alice i Eventyrland

  Alice i Eventyrland kan købes på www.landhuset.dk med dit helt personlige aftryk på bogen. Sæt navn og evt. dato eller en helt anden tekst på bogen. Straks har du en unik personlig udgave.
  Eventyret handler om pigen Alice, der falder ned i kaninhullet og opdager den verden, der ligger på den anden side. Eventyret er et af de eventyr, som har fascineret både børn og voksne i utrolig mange år.
  Ved køb af Alice i Eventyrland på www.landhuset.dk får du 2 linjers tekst efter eget valg trykt på coveret i højre siden under kæden og ved siden af foden. Farven er sort - og det er selvfølgelig inkluderet i prisen.
  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Verdens Bedste Pelle Haleløs

  Verdens Bedste Pelle Haleløs - 8 historier om den haleløse kat og hans venner:

  Pelle Hallesløs og hans venner, Pelle Haleløs på fisketur, Pelle Haleløs på sejltur, Pelle Haleløs får en ven, Pelle Haleløs og snemanden, Pelle Haleløs står på ski, Pelle Haleløs i skole, Pelle Haleløs i Tivoli og Pelle Haleløs og spøgelset.

  Her er bogen om Pelle Haleløs, der har fået bidt sin hale af og derfor har fået navnet. Han bliver ofte udsat for drillerier, men selv er han nu vældig sød og rar og lærer at klare sig. Snedig er han også, så han forstår at klare katten Moms, der ofte driller ham.

  Bogen er velegnet for børn i alderen 4-9 år.

  Den har farvestrålende tegninger af Lisbeth Holmberg-Thor og leveres i en flot udgave. Inkluderet i prisen får du ved bestilling hos Landhuset.dk 2 linjers tekst efter eget valg trykt med sort skrift på bogens cover - lige på kroppen af Pelle Haleløs!

  Vis detaljer
  368,00 DKK

  Ikke på lager

 • Peter Pedal - De allerbedste historier om Peter Pedal - Jubilæumsudgave

  De allerbedste historier om Peter Pedal - Jubilæumsudgaven kan købes på www.landhuset.dk med din helt personlige aftryk på bogen. Sæt navn og evt. dato eller en helt anden tekst på bogen. Straks har du en unik personlig udgave.

  Jubilæumsudgaven af Margret & H. A. Rey fremstår helt Peter agtig med flot gul farve. Man bliver næsten helt Peter nysgerrig bare ved at kigge på bogen. Skab hyggestemningen i hjemmet med gode godnathistorier med Peter og manden med den gule hat.

  Ved køb af Peter Pedal - jubilæumsudgaven på  www.landhuset.dk får du 2 linjers tekst efter eget valg trykt på coveret nederst i midten mellem de 2 tegninger. Farven er sort - og det er inkluderet i prisen.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

1 til 10 ud af 34

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Navnetryk på populære børnebøger

Hvis du vælger at købe din næste børnebog på landhuset.dk får du samtidig mulighed for at vælge din helt egen personlige tekst til din bog. Vi sælger alle vores bøger med tryk af personlig valgt tekst. Vi håber, du finder den rette børnebog, vi har et stort udvalg af forskellige populære børnebøger. Er den bog, som du ønsker at købe, mod forventning, ikke i vores sortiment, hører vi gerne fra dig. Måske vi alligevel kan finde en løsning.

 

Sangbøger til børn med tryk

Børn i alle aldre elsker at synge. Musik og sang er, for både børn og voksne, helt naturligt i vores hverdag. For langt de fleste giver musikken afslappethed, tryghed og et godt humør. Det samme gør sig gældende for små børn og babyer. Mange børn nyder en musikuro eller et legetøj med lyd, og andre elsker vuggeviser og godnatsange.

Vi tilbyder sangbøger til de små med personligt navnetryk. Se vores populære sangbog, "De små synger", som vi leverer i en særlig luksusudgave med en flot kassetteholder. Dette betyder bogen kan bevares pænt, da bogen beskyttes af kassetten. Vores anden sangbog er den kendte bog, "Den Store Åh Abe Sangbog". Bogen har et flot glimmertryk på omslaget.

Uanset hvilken bog I vælger til jeres lille guldklump, vil I modtage en unik og personlig bog i lækker kvalitet og tekst efter eget valg.

 

Eventyrbøger med navnetryk

Lad eventyret for børnene begynde med deres egen helt personlige udgave af eventyret. På landhuset.dk sætter vi navn eller en hvilken som helst anden tekst på forsiden af dit eventyr. Dette gør eventyret unik og eksklusivt. Vi sælger eventyr til både store og små - Se udvalget øverst på siden. Særlig populær er vores H.C. Andersens Jubilæumsudgaver i rød og blå. Populære er historierne om "Peter pedal", "Pelle Haleløs" og "Peter Kanin" også.  

For de lidt ældre børn vil vi foreslå bøgerne, "Vinden i Piletræerne" og "Alice i Eventyrland". Farven på det personlige tryk på bøgerne kan variere fra bog til bog afhængig af bogens farve. Under hver enkelt bog kan du se, hvilken farve vi trykker med på netop denne bog.

 

Personlige bøger om kunsthistorie

Kunst er ikke altid kun noget voksne interesserer sig for. Derfor har vi på landhuset.dk valgt at sælge bogen, som hedder, "Lille kunsthistorie for børn og barnlige sjæle". Har du eventuelt et barn eller et ungt menneske, som viser interesse for kunstens verden, kunne bogen være en mulighed.

 

Brødrene Grimms eventyr med tryk

På landhuset.dk sælger vi naturligvis også de populære eventyr fra Brødrene Grimm. Vi har flere forskellige udgaver af brødrenes eventyr. En favorit er, Grimms Samlede eventyr i rød eller blå udgave. Derudover sælger vi også, "Grimms Bedste Eventyr".

 

Barselsgave til den lille ny

Hvad skal vi give i barselsgave? Det spørgsmål stiller vi ofte os selv idag. Svaret mener vi selvfølgelig er en børnebog med personligt navntryk. Det kunne også være en bog, hvor det er muligt at notere alt om barnets første leveår. På landhuset.dk sælger vi flere udgaver af barnets bog, følg linket her og se hele vores udvalg af bøger om de første år: https://www.landhuset.dk/boger/barnets-forste-bog.html